13 april 2018

Over ons

Vocal Group Flevox is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een gezamenlijke passie: zingen!

Vocal Group Flevox is voortgekomen uit een projectkoor voor de Tulpenproms 2007 o.l.v Bert Schonewille-Harkema. In september 2008 is Vocal Group Flevox officieel van start gegaan. Op 11 mei 2016 heeft Nyanda van Dijk het stokje overgenomen waarna in november 2018 Mathieu Vulto als dirigent de passie van muziek met Flevox deelt.

Vocal Group Flevox kenmerkt zich door goede vocale arrangementen, meerdere muziekstijlen en een aansprekende podium-performance. Dit wordt gerealiseerd door wekelijkse repetities en het volgen van workshops en masterclasses op het gebied van zang en presentatie. Het repertoire van Flevox is een uitdagende mix van pop-, latin-, gospel- en close harmony muziek.

Vocal Group Flevox is uitermate geschikt om in te zetten voor uw:

  • Bedrijfsfeest
  • Receptie
  • Kerstfair
  • Andere gelegenheden waarvoor u muzikale omlijsting wenst.

Bestuur

Voorzitter          Christa Loosman:                        christa@vocalgroupflevox.nl

Secretariaat      Sigrid van der Avoird:        secretariaat@vocalgroupflevox.nl

Financiën          Wilbert Ritsema:       penningmeester@vocalgroupflevox.nl

Public Relations

Ellen Lammers:                                                             pr@vocalgroupflevox.nl

Dirigent

Mathieu Vulto

Mathieu Vulto volgde  de opleiding muziekregistratie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Studeerde Klassiek Trompet, en later bugel. Studeerde HaFa-direktie en schoolmuziek aan het Conservatorium in Alkmaar. Hij kreeg steeds meer passie voor de lichte vocale muziek, en dan met name voor Vocal Jazz. Hij volgde daarvoor een jaar koordirectie, compositie en het leiden van schoolorkesten en koren bij Christoph Schönherr aan het Conservatorium van Hamburg.

Hij speelt piano en heeft de Dirigent Licht Vocaal opleiding bij Tijs Krammer gevolgd. Mathieu heeft ervaring met diverse koren en is koorcoach en geeft diverse workshops op het gebied van vocal painting en the co-creative classroom’ en hij zingt projectmatig in het Dutch Organic Choir. Hij geeft gastlessen aan het Conservatorium en is opleidingsdocent aan de Pabo in Deventer. In 2019 heeft Mathieu  een master ‘Vocal Leadership’ in Denemarken afgerond. Kortom een gedreven muzikale inspiratie bron voor Flevox.