17 februari 2019

2017

Flevox en kerst 

8 december 2017 Een winterse kerst in de vesting van Elburg. De plaatjes spreken voor zich.

Wellerwaard

Zaterdag 15 juli mochten we optreden bij een besloten feest in het nieuwe strandpaviljoen ‘Bij Ons’ aan de Wellerwaard.
Prachtige locatie, goed verzorgd en heel gezellig!!!!

Flevox gaat Up & Up!

Op zondag 2 juli geeft vocal group Flevox een zomers concert met de nieuwe dirigent Nyanda van Dijk. Een concert over positiviteit, over groei en de moed om jezelf te durven zijn.Sinds mei 2016 is Nyanda dirigent van Flevox. Zij weet de groep op een verfrissende manier te prikkelen om zo tot nieuwe muzikale ervaringen te komen.  
Kom luisteren en genieten van een ontspannen concert van Flevox. Geheel in zomerse sferen bij de Strandhoeve.
Meet, greet & Eat

Vocal Group Flevox nodigt alle gasten uit om gezellig te borrelen, na te praten en te blijven eten. De Strandhoeve verzorgt een heerlijke Pizza Party, waar je eigen gemaakte pizza vakkundig in een hout gestookte oven wordt afgebakken.

Blije winnaars bij ‘Flevox’ Koningsmarkt loterij!Emmeloord – 29 april

De prijsuitreiking vond plaats in het cultuurbedrijf in Emmeloord. Met een prijzenpot van € 1.777,-  welke bijeengebracht was door de sponsoren. Notaris Peter Prummel trok op Koningsdag de winnende getallen en het was aan de Voorzitter van Flevox, Anneke Keur, om de prijzen persoonlijk uit te reiken. Er waren maar liefst 9 hoofdprijzen welke gewonnen zijn door: Petra van der Maten, mevr. Ritsema, Jan en Dinie van Klaveren, Annet Koenraadt,  Robbert Boer en Jacqueline Roosingh. De winnaars van de prijzen welke vielen op lotnummer groen 23,  groen 100, rood 207 kunnen zich tot 12 mei nog melden via secretariaat@vocalgroupflevox.nl
Vocalgroup Flevox zal de opbrengst van de loterij gebruiken voor een workshop regie en zang. Hierdoor hopen ze zich nog beter te kunnen presenteren op hun komende concert  ‘Up & Up’ op zondagmiddag 2 juli a.s. informatie over de kaarten zie www.vocalgroupflevox.nl
Op de foto de gelukkige prijswinnaars met hun winnende lot op een banner welke door de Drukwinkel beschikbaar gesteld was. 

Koningsdag

Doe mee aan onze Koningsmarkt loterij !
Op donderdag 27 april verhoogt Vocal Group Flevox  graag de sfeer op de Koningsmarkt te Emmeloord. Bij de Flevox-kraam kun je  terecht voor vele spullen en de -live gezongen-serenades! En … we organiseren dit jaar een loterij! Met ruim € 1.777,- aan prijzen en een win kans van 1 op 60 ben je dichter bij het winnen van een mooie prijs dan ooit tevoren! De opbrengst van deze koningsmarkt actie besteden we aan ons concert op zondagmiddag 2 juli 2017.
Naast deze hoofdprijzen zijn er nog meer dan 20 andere prijzen, in waarde variërend tussen € 10,- en € 75,-

Bekendmaking winnaars
De winnende lotnummers zijn door notaris Prummel getrokken. Voor de hoofdprijzen geldt dat de winnende lotnummers op 27 april vanaf 19.00 uur op www.vocalgroupflevox.nl staan. Voor de overige prijzen geldt dat bij onze kraam op de Koningsmarkt direct bekeken kan worden of de prijs op jouw lot gevallen is.

Loten kopen
De  loten kosten 2 euro per stuk of 10 euro voor 6 stuks. Kom ze bij ons kopen op de Koningsmarkt. We hopen dat je meedoet!

Balk Festival Oost Ulft: ter lering en vermaak!

Zaterdag 11 februari heeft Flevox aan het festival in de DRU Cultuurfabriek in Ulft deelgenomen.
Vroeg op zodat we om 10.00 met 23 andere koren in konden zingen in de grote zaal olv Christoph Mac-Carty, dirigent van Dekoor Close Harmony uit Utrecht.

Verdeeld over de hele dag en optreden in de Conferentie zaal en in de Rabobankzaal. 1 van deze optredens werd beoordeeld door Martinique Visser en  Maartje Waanders: 2 muzikale duizendpoten. Daarnaast een coaching van Esther Zaad “dirigente van het jaar 2016”.
Tussendoor nog een kleine beetje tijd om naar andere koren te luisteren of in de foyer of het ‘schaftlokaal’ wat te eten, te drinken en bij te praten.
Goed georganiseerd en zeker voor herhaling vatbaar. In de avond door de ‘lichte sneeuw’ naar huis.
Gelukkig hebben we de foto’s, beoordeling en de video opnames nog! klik hier voor recensie BALKNET