7 juni 2023

2023

Calella 2023

Verbinding! Waar Flevox was werden mensen geraakt. Van de intense “Zonder jou / Vivere” tot de feestelijke “Made you look”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flevox 15 jaar!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Koren onder de Toren.

Een superpodium en superband op het Pieperfestival 7 september in Emmeloord.

Het dak ging eraf!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juni 2023

Een prachtig Queen project in samenwerking met KCMV Advendo en  New Valley Singers

Van symfonie tot rhapsodie. Het was beslist geen Crazy Little Thing van Vocal Group Flevox.

Na twee concertavonden in Nijverdal, werd Queen muzikaal gekroond in theater ’t Voorhuys in Emmeloord met klassieke symfonieën en rockklassiekers.

Dirigenten Dirk Annema en Karlijn Kunnen lieten het orkest Advendo, de band en koren New Valley Singers en Flevox samenkomen tot een geheel. Een flinke uitdaging om 100 muzikanten en zangers door hun arrangementen te leiden, maar met vertrouwen in elkaar en passie voor de muziek kwam het tot een ware muziekexplosie.

Daarbij was een belangrijke rol weggelegd voor de geluidstechnicus. Hij zorgde voor de juiste balans tussen de muzikanten en zangers, waardoor het veelkoppige publiek geen noot hoefde te missen. De prachtige belichting gaf het concert de juiste sfeer, van ingetogen tot spetterend explosief.

 

De sfeer en de temperatuur in de zaal stegen naar grote hoogte, maar dat weerhield het enthousiaste publiek er niet van om uitbundig mee te stampen en klappen bij We Will Rock You. Een goede samenwerking voor en achter de schermen resulteerde in vier fantastische theaterconcerten!